PEOPIL, Young Lawyers Conferences, Edinburgh 2023

Ne face plăcere să anunțăm că două dintre colegele noastre, Denisa Tărăsescu și Oana Păsat, au participat la Conferința PEOPIL pentru tineri avocați, care s-a desfășurat la Edinburgh, Scoția. Această conferință de prestigiu reunește avocați tineri și talentați din întreaga lume, oferindu-le oportunitatea de a învăța, a se conecta și a împărtăși experiențe profesionale într-un mediu internațional.

Conferință PEOPIL este un eveniment important în domeniul juridic și reunește avocați tineri și talentați din întreaga lume pentru a învăța și a interacționa între ei. Prin temele sale cheie, precum „Forța Majoră și Accidente rutiere”, conferința reprezintă o oportunitate excelentă pentru avocati de a-și îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în domeniul juridic. De asemenea, conferința oferă sesiuni interactive și oportunități de networking, facilitând schimbul de idei și bune practici între avocați din diferite jurisdicții.

Suntem mândri să avem în echipa noastră astfel de profesioniști remarcabili, dedicați excelenței și dezvoltării continue. Denisa Tărăsescu și Oana Păsat demonstrează angajamentul nostru față de formarea profesională de calitate și dorința de a ne îmbunătăți constant competențele juridice. Le dorim mult succes în această experiență valoroasă și suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre realizările și învățămintele lor de la Conferința PEOPIL.