Open Minds. Open Path, aprilie 2024

Pe 3 aprilie, am fost încântați să organizăm evenimentul „Open Doors – Open Minds. Open Path.” în colaborare cu Asociația Studenților în Drept. Acesta a oferit oportunitatea de a ne întâlni și de a discuta cu studenții pentru a explora potențialele cariere în domeniul avocaturii.

Ne-am dorit să împărtășim evoluția noastră ca societate, să evidențiem ramurile noastre de activitate și să prezentăm trei soluții concrete, deoarece credem că este esențial să creăm o legătură solidă între teorie și practică pentru a găsi soluții eficiente. Am împărtășit experiențele noastre și am evidențiat importanța abordării practice în procesul de rezolvare a problemelor legale.

De asemenea, ne-am propus să oferim o perspectivă asupra experienței de stagiu în cadrul societății noastre, pentru a oferi studenților o înțelegere mai profundă a așteptărilor și oportunităților în cadrul societății noastre. Am fost nerăbdători să ne întâlnim cu studenții pentru a construi un viitor strălucit în domeniul avocaturii.