Gala ASD, 25 de ani de activitate și peste 8 ani de parteneriat cu echipa noastră

Ieri, 7 iulie, Asociația Studenților în Drept a sărbătorit împlinirea a 25 de ani de activitate, în cadrul unei gale ce și-a propus să adune tineri dornici de afirmare, nume deja consacrate din dreptul românesc sau cadre didactice de renume.

Societatea noastră a fost, ca de obicei, prezentă la acest eveniment, pentru a consolida un parteneriat cu ASD ce durează de peste 8 ani. Echipa formată din Cătălin Vlad Partner, Aurelia CiobanuManaging Associate, Corporate M&A, Banking, Commercial Law Department și Mihai DumitrescuAssociate, Litigation, Personal Injury and Insurance Law Department a oferit, pe lângă un discurs memorabil, și informații detaliate despre activitatea noastră și despre internship-urile, precum și oportunitățile de carieră din cadrul JGV.

La mulți ani ASD, mulțumim pentru această colaborare minunată, mult succes în toate proiectele comune și nu numai! Sperăm să fim aici și peste alți 25 de ani.

Mai multe despre Asociația Studenților în Drept

Apărută în 1999, ca „o voce a studenţilor”, Asociaţia cunoaşte o evoluţie rapidă, având un impact pozitiv în rândul celor pe care şi-a propus să îi reprezinte.

În cei 25 ani, ASD a crescut semnificativ la nivel departamental, iar o evoluţie semnificativă se poate observa şi în ceea ce priveşte componenţa. Pornind de la un număr de 10-15 membri, astăzi, datorită impactului pozitiv pe care Asociaţia îl are asupra studenţilor, numărul membrilor acesteia depăşeşte 600.

În calitate de unicӑ asociație reprezentativӑ a Facultӑții de Drept din cadrul Universitӑții din București și de membru al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Asociația Studenților ȋn Drept și-a consolidat rolul de intermediar ȋntre studenți, cadre didactice și organele de conducere. Acest rol se concretizează, ȋn principal, prin reprezentarea la nivelul Consiliului Facultății de Drept și Senatului Universității din București.