Evoluția noastră

Încă din 2005 am început să inovăm și să ne diferențiem în cadrul industriei juridice. Am abordat o perspectivă proactivă pentru dezvoltarea echipei noastre, identificând întotdeauna soluții pentru a ne adapta și a ne consolida poziția în piață, fiind astăzi unul dintre cele mai importante nume în aria de practică personal injury, inclusiv integrarea în cercul de parteneri din restul Europei care se ocupă cu astfel de cazuri.

De-a lungul timpului, ne-am păstrat același devotament de a avea un impact pozitiv asupra vieților clienților și ale celor din jur, respectând întotdeauna promisiunile făcute. Ne ghidăm acțiunile conform principiilor noastre, care definesc profesionalismul și integritatea serviciilor pe care le oferim, având cel mai consistent istoric de soluții juridice și financiare favorabile obținute în beneficiul clientului.

Principiile în care credem

Managing partner

Ionuț Jercan, partener fondator al societății de avocatură JGV și Asociații, cu peste 15 ani de experiență în domeniul despăgubirilor, este unul dintre primii avocați cu adevărat dedicați consecințelor civile ale accidentelor rutiere grave.

De-a lungul timpului, a gestionat unele dintre cele mai complexe dosare de acest fel din țară, oferind sprijin, în același timp, familiilor afectate în urma tragediilor. A obținut pentru clienții JGV compensații în valoare totală de peste 2,5 mil. euro, reprezentând despăgubirile acordate în instanță pentru victimele sau familiile afectate de tragediile rutiere.

IONUȚ JERCAN

MANAGING Partner

Bineînțeles că suntem preocupați de legi și proceduri judiciare. În fond este meseria noastră. Dar, noi, mai avem o preocupare: să-ți vorbim limpede și onest. Ne dăm seama ce important este pentru tine să înțelegi, să vezi clar care sunt drepturile tale.

Partner

Cătălin Vlad este partener al societății de avocatură JGV și Asociații, iar ca membru al echipei de management, principala sa activitate este stabilirea strategiilor de reprezentare în dosarele de complexitate ridicată.

Ca avocat pledant, Cătălin Vlad conduce echipele de avocați și reprezintă direct clienții JGV la toate nivelurile jurisdicționale, având drept de reprezentare inclusiv la Înalta Curte de Casație și Justiție. Supervizează echipele care documentează și alcătuiesc dosarele deschise pentru obținerea despăgubirilor. Asigură, prin prezența personală, reprezentarea intereselor civile ale victimelor pe parcursul etapelor de investigare judiciară a accidentelor rutiere grave.

CĂTĂLIN VLAD

Partner

Poți fi cel mai bun doar dacă reusești să îi convingi pe ceilalți de acest lucru.