Connecting Legal Minds, 25 martie 2023

La recenta noastră reuniune anuală, am avut ocazia să acordăm patru premii prestigioase pentru realizări remarcabile în domeniul juridic:

  • Premiul de excelență în drept civil, acordat Loredanei Cozea pentru expertiza sa remarcabilă în domeniul dreptului civil și pentru contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea practicii noastre.
  • Premiul de excelență în drept penal, acordat Cristinei Muntianu pentru expertiza sa în domeniul dreptului penal și pentru realizările sale notabile în apărarea clienților noștri în cazuri complexe.
  • Premiul pentru cea mai bună hotărâre în instanță, acordat Cristinei Marginean pentru abilitatea sa de a obține rezultate excelente pentru clienții noștri în litigii dificile.
  • Premiul pentru Rising Star, acordat Larisei Roșu, pentru potențialul său remarcabil și pentru contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea practicii noastre.

Felicitări tuturor câștigătorilor noștri, aceste premii sunt o recunoaștere a angajamentului și eforturilor dumneavoastră remarcabile în domeniul juridic.

A fost o ocazie extraordinară de a participa la sesiuni de lucru și dezbateri juridice alături de o echipă redutabilă și de a învăța multe lucruri noi din experiența colegilor mei.

Suntem mândri să împărtășim rezultatele excepționale obținute alături de echipa noastră la prima Conferință Anuală JGV și Asociații – 2023. Această reuniune a fost un succes datorită implicării noastre în procesul de dezvoltare a soluțiilor juridice avansate.