A+ A A-

Cine suntem?

Jercan, Gheorghe Vlad si Asociatii (JGV si Asociatii) este cea mai activa societate de avocatura romaneasca, specializata in obtinerea daunelor civile din accidente rutiere grave.

Echipa de avocati gestioneaza anual cateva sute de dosare in care reprezinta familiile victimelor ce si-au pierdut viata ori au fost grav ranite in accidente de circulatie.

JGV si Asociatii are, poate, cel mai consistent palmares de solutii juridice si financiare favorabile obtinute in beneficiul a sute de familii afectate de tragedia pierderii unei rude apropiate intr-un accident rutier grav.

 

Printre dosarele cele mai complexe gestionate de JGV si Asociatii se numara obtinerea despagubirilor pentru familiile victimelor din urmatoarele dosare:

 

-accidentul rutier de la Szeged, Ungaria,  (14 decedati, un ranit grav) in care JGV si Asociatii reprezinta familiile a sapte persoane decedate si persoana ranita grav;

 

-accidentul aviatic de la Tuzla, Constanta, (12 militari parasutisti si-au pierdut viata iar alti doi au fost grav raniti); JGV si Asociatii reprezinta familiile a doi dintre militarii decedati;

 

-accidentul rutier de la Scanteia, Iasi, (12 persoane decedate si doua ranite grav in urma impactului dintre un microbuz si un tren), in care JGV a reprezentat familiile tuturor victimelor.

 

Dosarele sunt abordate profesionist, metodic, procedurizat, de catre echipe mixte formate din avocati si asistenti dedicati clientilor; echipa urmareste minutios fiecare etapa a procedurilor judiciare: de la expertizele medico-legale, la termenele din instanta.

JGV si Asociatii este un adversar redutabil in confruntarea cu echipele de reprezentare legala ale companiilor de asigurari. Stim sa fim flexibili atunci cand interesele clientilor nostri conduc catre o solutie ce poate fi obtinuta la masa negocierilor.

In acelasi timp, suntem capabili sa aratam loialitate, integritate profesionala si determinare si in situatia in care cauza clientului nostru poate fi rezolvata doar pe calea disputei in instanta.

Limite despagubiri RCA

Google Visualization API Sample

 

Statistici Accidente Rutiere

  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010

Statistici accidente 2016

 
 
 
 

Statistici accidente 2015

 
 
 
 

Statistici accidente 2010

 
 
 
 

Statistici accidente 2013

 
 
 
 

Statistici accidente 2012

 
 
 
 

Statistici accidente 2011

 
 
 
 

Statistici accidente 2011