A+ A A-

Greta Monica Iordan

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Greta Iordan

Greta Monica Iordan face parte din echipa JGV si Asociatii de la Centrul Regional Galati si are ca activitate principala verificarea evidentei contabile a societatii.

O componenta foarte importanta a activitatii sale este asigurarea corectitudinii platilor impozitelor si depunerii formularelor fiscale la timp. Prin activitatea sa, Greta asigura o buna functionare a companiei, supravegheaza atent orice tranzactie si atentioneaza in cazul unei posibile erori. 

Greta activeaza in domeniul contabil din anul 2002, avand pana in prezent o experienta de peste 15 ani. In 2005 a absolvit cursurile Facultatii de Stiinte Economice si Administrative din cadrul Universitatii Dunarea de Jos (Galati), specializarea Contabilitate si informatica de gestiune.

In perioada 1995-1999 a fost contabil in cadrul Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos, Galati, iar apoi a lucrat timp de 5 ani intr-o societate specializata in contabilitate. De peste 10 ani, Greta este expert contabil si are propriul cabinet inca din 2007. 

Informații adiționale

Ultima modificare
JGV si Asociatii

Publisher Cronica Accidentelor Rutiere, Harta Accidentelor Rutiere din Romania

Website www.jgv.ro
Mai multe din această categorie: « Daniela Feraru Nicoleta Sirbu »

 

SUNA ACUM: 

0741.019.006

Asistenta, obtinere daune, despagubiri pentru familiile victimelor

Avocati Centru Galati