A+ A A-

Craiova (1)

Craiova | Str. Imparatul Traian, nr. 5A, Ap. 3, | Telefon/Fax: 0351.41.42.26 | Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Loredana Gafton

 

Tatiana Loredana Gafton Popescu este consilier juridic si face parte din echipa JGV si Asociatii din Centru Regional Craiova si se ocupa cu intocmirea, verificarea si gestionarea documentatiei aferente dosarelor penale si civile privind obtinerea de despagubiri, urmare a producerii accidentelor rutiere grave.

Loredana mentine in permanenta corespondenta oficiala cu institutiile statului, urmareste etapele dosarelor incredintate si informeaza familiile, ale caror interese sunt reprezentate de avocatii JGV si Asociatii, despre evolutia cazurilor.

Dupa absolvirea Facultatii de Drept, Craiova in anul 2007 a ocupat un post de consilier juridic in cadrul Sindicatului Administratiei Publice “Forta Legii” unde a acordat asistenta juridica membrilor de sindicat in problemele de munca si contencios administrativ si a reprezentat in instanta sindicatul.

 

Publicat în Craiova
Scris de
Citeşte mai departe ...

 

SUNA ACUM: 

0741.019.006

Asistenta, obtinere daune, despagubiri pentru familiile victimelor

Avocati Centru Regional Craiova

Limite despagubiri RCA

Google Visualization API Sample