A+ A A-

Bucuresti | Bd. Eroii Sanitari, Nr. 1-3, Cladirea Cotroceni Class Ofices, Etaj 3, Sector 5, | Telefon/Fax 0314.380.684 | Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Aurelia Ciobanu

Aurelia Ciobanu este consilier juridic si face parte din echipa JGV si Asociatii de la Centrul Regional Bucuresti avand ca activitate principala urmarirea incasarii despagubirilor de catre clienti.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Bogdan Nitulescu

Bogdan Nicolae Fulga Nitulescu s-a alaturat echipei JGV si Asociatii in 2017, in calitate de consilier juridic la Centrul Regional JGV Bucuresti. Cariera in domeniu a inceput cu ocuparea postului de consilier juridic in cadrul JGV si ASociatii unde Bogdan s-a ocupat de tehnoredactarea actelor de procedura (cereri de chemare in judecata, intampinari, raspunsuri la intampinari, etc), mentinerea corespondentei cu institutiile statului si urmarirea evolutiei dosarelor informand clientii cu privire la acestea.

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Iozefina Manea

Iozefina Georgiana Maneas-a alaturat echipei JGV si Asociatii din Bucuresti in anul 2017. In principal se ocupa de intocmirea, verificarea și gestionarea de acte cu caracter juridic aferente dosarelor civile si penale pentru obtinerea de daune din accidente rutiere

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Alexandru Bordei

Alexandru Gabriel Bordei este consilier juridic si face parte din echipa JGV si Asociatii de la Centrul Regional Bucuresti avand ca activitate principala gestionarea actelor juridice aferente dosarelor civile si penale pentru obtinerea de daune din accidente rutiere.

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sabrina Grigore

Sabrina Emiliana Grigore este consilier juridic si lucreaza la JGV si Asociatii din 2017. Sabrina interactioneaza frecvent cu autoritatile judiciare, se ocupa de corespondenta oficiala cu institutiile statului si urmareste etapele dosarelor incredintate.

Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Alina Barbulescu

Alina Barbulescu face parte din echipa JGV si Asociatii de la Centrul Regional Bucuresti si are ca activitate principala realizarea evidentei contabile a societatii.

 

SUNA ACUM: 

0741.019.006

Asistenta, obtinere daune, despagubiri pentru familiile victimelor