A+ A A-

Nadia Dinu

Avocat JGV Asociatii Nadia Dinu

Mioara Nadia Dinu este avocat la Centrul Regional Craiova si acorda asistenta juridica si sprijina familiile victimelor implicate in accidente rutiere grave, in fata instantelor penale si civile .

Nadia a inceput colaborarea cu “JGV si Asociatii” in anul 2015 specializandu-se pe cazuistica accidentelor rutiere grave, sustinand cauzele aflate in stare de judecata la toate instantele, pana la cel mai ridicat nivel jurisdictional.

Dupa finalizarea studiilor juridice a absolvit cursurile si a obtinut atestatul de mediator.

In perioada 1999-2003 a fost incadrata pe functia de referent in cadrul Spitalului Municipal Targul Mures.

Nadia si-a inceput cariera de avocat in cadrul Baroului Olt in anul 2004, urmand ca, dupa o perioada scurta sa activeze ca avocat colaborator, timp de doi ani in cadrul unui cabinet de avocat. La scurt timp, in anul 2007 dobandeste calitatea de avocat titular in cadrul propriului cabinet de avocat, unde a avut experienta atat a litigiilor civile, comerciale, penale, cat si litigiilor de munca.

Nadia Dinu a absolvit Facultatea de Drept “Nicolae Titulescu” din Craiova, unde a participat la numeroase cursuri si trainiguri, stagii si conferinte pe teme specifice activitatii din domeniul juridic.  

Avocat pledant la toate instantele din Romania.
Am absolvit Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest Timisoara. Am urmat cursurile unui masterat in cadrul aceleiasi facultati, cu specializare in ,, Cariera Judiciara,, , fiind inscrisa in Baroul Timis din anul 2008. 
 

Echipa noastra de avocati

Limite despagubiri RCA

Google Visualization API Sample