A+ A A-

Diana Cotuna

Avocat Diana Cotuna web1

Diana Cotuna este avocat la Centrul Regional JGV Timisoara si face parte din echipa JGV si Asociatii incepand din 2015. Acorda asistenta si consultanta juridica in procesele de obtinere a daunelor si despagubirilor acordate familiilor victimelor din accidente rutiere grave.

A debutat in profesie in 2008, ca avocat colaborator al unei societati civile profesionale de avocati din Timisoara, unde a gestionat dosare civile si comerciale. Incepand cu anul 2010 a devenit titulara cabinetului individual de avocat ”Cotuna Diana” calitate in care a acordat consultanta juridica in materie comerciala mai multor societati comerciale. A reprezentat clienti din sfera unitatilor administrativ teritoriale, persoane juridice si persoane fizice.

Ca avocat pledant la toate instantele din Romania, Diana a asistat si reprezentat clienti in litigii civile, comerciale, falimente, arbitraje, medieri si concilieri, cauze de dreptul muncii, dreptul familiei precum si in dosare de executari silite. 

Diana Cotuna a absolvit Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din Universitatea de Vest Timisoara. A urmat cursurile unui masterat in cadrul aceleiasi facultati, cu specializare in ”Cariera Judiciara” si este membru in Baroul Timis din anul 2008.

…..avocat la Centrul Regional JGV Timisoara si face parte din echipa JGV si Asociatii incepand din 2015. Acorda asistenta si consultanta juridica in procesele de obtinere a daunelor si despagubirilor acordate familiilor victimelor din accidente rutiere grave.
Am debutat in profesie in anul 2008, fiind avocat colaborator al unei societati civile profesionale de avocati din Timisoara, unde am gestionat dosare civile si comerciale. Incepand cu anul 2010 sunt titulara Cabinetului Individual de Avocat ,, Cotuna Diana,, calitate in care am acordat consultanta juridica in materie comerciala mai multor societati comerciale, am asistat si reprezentat clienti in litigii civile, comerciale, falimente etc(………………..se poate lua de pe site…….)
Avocat pledant la toate instantele din Romania.
Am absolvit Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest Timisoara. Am urmat cursurile unui masterat in cadrul aceleiasi facultati, cu specializare in ,, Cariera Judiciara,, , fiind inscrisa in Baroul Timis din anul 2008. 
 

Echipa noastra de avocati

Limite despagubiri RCA

Google Visualization API Sample

 

Statistici Accidente Rutiere

  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010

Statistici accidente 2016

 
 
 
 

Statistici accidente 2015

 
 
 
 

Statistici accidente 2010

 
 
 
 

Statistici accidente 2013

 
 
 
 

Statistici accidente 2012

 
 
 
 

Statistici accidente 2011

 
 
 
 

Statistici accidente 2011