A+ A A-

Cristina Caramida

Avocat JGV Asociatii Cristina Caramida

Cristina Caramida este avocat la Centrul Regional JGV Bucuresti si s-a alaturat echipei noastre in 2017. Cristina reprezinta familiile persoanelor implicate in accidente rutiere, oferindu-le asistenta si consultanta juridica  in cauze penale si civile.

A debutat in profesie ca avocat stagiar la o societate de avocatura unde a oferit consultanta juridica si a reprezentat clientii in fata instantelor. Cristina si-a continuat cariera ca avocat colaborator in cadrul unor societati de avocatura din Bucuresti incadrate in top 300 (ex: Asset Portfolio Servicing Romania SA -societate de recuperari creante performante si neperformante - cu sediul central in Cehia, avand sedii si in Romania- Bucuresti).

De-a lungul carierei sale a desfasurat activitati juridice specifice profesiei in domeniile: drept civil, drept penal, dreptul familiei, drepturi reale, proprietati, executari silite, proceduri de insolventa si contracte civile. Este avocat pledant inca din perioada stagiului, iar motto-ul pe care s-a bazat mereu este: „Rolul avocatului este acela de a lupta pentru o sansa”.

Cristina Caramida a absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest din Timișoara- specializarea stiinte juridice. Cristina este membra a Baroului Dolj din anul 2008 si avocat definitiv din anul 2010.