A+ A A-

Andrea Kovacs

Avocat JGV Asociatii Andrea Kovacs

Andrea Kovacs este avocat la Centrul Regional JGV Cluj si reprezinta familiile persoanelor implicate in accidentele rutiere din zona centrala a tarii.

In cadrul echipei “JGV si Asociatii” Andrea s-a specializat pe cazuistica accidentelor rutiere grave si sprijinirea familiilor victimelor din accidentele rutiere in vederea obtinerii de despagubiri, urmare a evenimentelor rutiere nefericite.

Andrea si-a inceput cariera in anul 2001 ca asistent juridic la o societate de avocatura din Budapesta, unde avea ca atributii pregatirea actelor necesare la dosare, intocmirea de acte juridice mai putin complexe si asistarea la cazuri reprezentate de avocatii din cadrul respectivei societati de avocatura. Perseverenta si ambitia au facut-o pe Andrea ca in scurt timp sa avanseze in cariera devenind ulterior avocat colaborator la un cabinet de avocatura unde a reprezentat numeroase cazuri in instanta in domeniile dreptului civil, administrativ, muncii, litigii intre profesionisti, dreptul familiei si drept contraventional.

Andrea este o foarte buna cunoscatoare a limbii maghiare.

Andrea Kovacs a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca in anul 2001, ulterior in anul 2008, devenind masterand in dreptul privat european in cadrul aceleasi universitati.

 

 

Echipa noastra de avocati

Limite despagubiri RCA

Google Visualization API Sample