A+ A A-

Alexandra Novac

Avocat JGV Asociatii Alexandra Novac

Alexandra Novac–Leca este avocat la Centrul Regional Galati si reprezinta in fata instantelor penale si civile familiile victimelor implicate in accidente rutiere grave.

Alexandra s-a alaturat echipei JGV si Asociatii in anul 2015 si s-a profilat pe cazuistica accidentelor rutiere grave, mentinand o colaborare permanenta cu familiile victimelor implicate in accidente rutiere grave si reprezentandu-le pe acestea in fata instantelor de judecata.

Alexandra si-a inceput cariera in anul 2010 participand la redactarea de cereri de chemare in judecata, cereri accesorii acestora, precum si notificari si adrese catre diverse societati si institutii in cadrul unui cabinet individual din municipiul Braila, in calitate de consilier juridic. La scurt timp, in anul 2011 a promovat examenul pentru intrarea in profesia de avocat in cadrul Baroului Braila, unde a preluat si reprezentat in fata instantelor de judecata numeroase cazuri, predominant penale, avand o activitate zilnica de sustinere a acestora in fata instantelor.

In anul 2005 a obtinut un certificat CAMBRIDGE la limba engleza.

In anul 2009 a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, ulterior in anul 2010 finalizand si cursurile de master.  

…..avocat la Centrul Regional JGV Timisoara si face parte din echipa JGV si Asociatii incepand din 2015. Acorda asistenta si consultanta juridica in procesele de obtinere a daunelor si despagubirilor acordate familiilor victimelor din accidente rutiere grave.
Am debutat in profesie in anul 2008, fiind avocat colaborator al unei societati civile profesionale de avocati din Timisoara, unde am gestionat dosare civile si comerciale. Incepand cu anul 2010 sunt titulara Cabinetului Individual de Avocat ,, Cotuna Diana,, calitate in care am acordat consultanta juridica in materie comerciala mai multor societati comerciale, am asistat si reprezentat clienti in litigii civile, comerciale, falimente etc(………………..se poate lua de pe site…….)
Avocat pledant la toate instantele din Romania.
Am absolvit Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest Timisoara. Am urmat cursurile unui masterat in cadrul aceleiasi facultati, cu specializare in ,, Cariera Judiciara,, , fiind inscrisa in Baroul Timis din anul 2008.