A+ A A-

Cine gestioneaza mai bine pretentiile la despagubiri

Daca ai fost ranit sau daca o persoana draga tie a fost vatamata sau si-a pierdut viata intr-un accident de circulatie, trebuie sa stii ca poti obtine despagubiri atat pentru cheltuielile pe care le-ai efectuat in urma acestui nefericit eveniment cat si pentru traumele psihice suferite.

In toate situatiile descrise mai sus despagubirile ce ti se cuvin trebuie platite de societatile de asigurari. Principalul obiectiv al acestora este de a plati cat mai putin sau poate chiar de deloc. Toate victimele accidentelor de circulatie sau rudele acestora se gasesc pe o pozitie de totala inferioritate in fata echipelor de inspectori, juristi si experti ai societatilor de asigurare care sunt instruiti, pregatiti si antrenati pentru a va oferi despagubiri cat mai mici.

Suntem un aliat puternic, de care ai nevoie!

Iata de ce in astfel de momente este de preferat sa apelezi rapid la o societate de avocati specializata in obtinerea despagubirilor din accidente rutiere grave. Contacteaza JGV si Asociatii si vei avea alaturi de tine o echipa competenta alcatuita din avocati, experti, medici, cu experienta acumulata in sute de cazuri similare celui cu care te confrunti si tu.

Deci, primul lucru de care trebuie sa iti amintesti: nu discuta si mai ales nu semna nici un document de la societatile de asigurare sau de la soferul vinovat; daca vei face acest lucru, cel mai probabil, vei pierde orice posibilitate de a mai obtine despagubirile ce ti se cuvin.

Limite despagubiri RCA

Google Visualization API Sample

 

Statistici Accidente Rutiere

  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010

Statistici accidente 2016

 
 
 
 

Statistici accidente 2015

 
 
 
 

Statistici accidente 2010

 
 
 
 

Statistici accidente 2013

 
 
 
 

Statistici accidente 2012

 
 
 
 

Statistici accidente 2011

 
 
 
 

Statistici accidente 2011