A+ A A-
JGV si Asociatii

JGV si Asociatii

Publisher Cronica Accidentelor Rutiere, Harta Accidentelor Rutiere din Romania

Website URL: http://www.jgv.ro E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Greta Monica Iordan

Greta Iordan

Greta Monica Iordan face parte din echipa JGV si Asociatii de la Centrul Regional Galati si are ca activitate principala verificarea evidentei contabile a societatii.

Iozefina Georgiana Manea

Iozefina Manea

Iozefina Georgiana Maneas-a alaturat echipei JGV si Asociatii din Bucuresti in anul 2017. In principal se ocupa de intocmirea, verificarea și gestionarea de acte cu caracter juridic aferente dosarelor civile si penale pentru obtinerea de daune din accidente rutiere

Bogdan Nicolae Fulga Nitulescu

Bogdan Nitulescu

Bogdan Nicolae Fulga Nitulescu s-a alaturat echipei JGV si Asociatii in 2017, in calitate de consilier juridic la Centrul Regional JGV Bucuresti. Cariera in domeniu a inceput cu ocuparea postului de consilier juridic in cadrul JGV si ASociatii unde Bogdan s-a ocupat de tehnoredactarea actelor de procedura (cereri de chemare in judecata, intampinari, raspunsuri la intampinari, etc), mentinerea corespondentei cu institutiile statului si urmarirea evolutiei dosarelor informand clientii cu privire la acestea.

Alexandru Gabriel Bordei

Alexandru Bordei

Alexandru Gabriel Bordei este consilier juridic si face parte din echipa JGV si Asociatii de la Centrul Regional Bucuresti avand ca activitate principala gestionarea actelor juridice aferente dosarelor civile si penale pentru obtinerea de daune din accidente rutiere.